fbpx

Black Friday

Hoe verloopt het proces van de Black Friday deal?

Tof dat je nieuwsgierig bent naar onze Black Friday deal! We staan te trappelen om je te laten zien wat we voor je in de aanbieding hebben.

Check dit: neem een kijkje naar wat de deal inhoudt en bepaal helemaal zelf of het je aanspreekt. Als het antwoord een enthousiast ‘ja’ is, kun je niet anders dan toehappen, toch?

Maar vergeet niet, deze unieke kans komt maar één dag voorbij: 24 november. Dat is dé dag om je slag te slaan met onze topdeal.

Wil je alvast een streepje voor? Dat fixen we! Vul simpelweg je gegevens in op onze site en voilà, je staat op onze VIP-lijst. Zo ben je gegarandeerd een van de eersten die de kans krijgt om deze beperkte deal (slechts 50 spots!) te grijpen.

Stel je alarm in voor 24 november, want om stipt middernacht ontvangt iedereen op de VIP-lijst een e-mail en sms met de exclusieve link naar de deal.

Eenmaal betaald, gaan we full-speed om je toegang te verlenen tot ons Nevlo coaching portaal. En dat is niet alles, we sturen je ook een WhatsApp-bericht of bellen je op om je allereerste personal training sessie in te plannen, op een moment dat het jou en de coach uitkomt.

Tijdens deze sessie gaan we in op wat je de komende maand kunt verwachten, wat je van ons mag verwachten en andersom. We doen ook een korte training om je niveau te peilen, zodat we alles perfect op jou kunnen afstemmen.

Je kunt direct beginnen! De Nevlo coaching app is met één klik te downloaden, zodat je meteen toegang hebt tot alles wat je nodig hebt: voedingsschema’s, trainingsschema’s, en een planningstool voor je sessies.

Klinkt als een plan? Top! Schrijf je in op de VIP-lijst en laten we samen van deze Black Friday een knaller maken!

Wat zit er in de black-friday deal?

(Duo) Personal Training

Je ontvangt één individuele Personal Training sessie en één Personal Training sessie waarbij je samen met een vriend of vriendin mag trainen. Elke sessie duurt 50 minuten en is gevuld met intensieve workouts die focussen op kracht, conditie en functionele bewegingen. Deze cruciale elementen helpen je om beter te functioneren tijdens alle fysieke uitdagingen die je dagelijks tegenkomt. Bij de Duo Personal Training heb je het voordeel dat je iemand mee kunt nemen om samen te trainen.

Small Group Coaching

In de Black Friday Deal zit ook 1x Small Group Coaching. Tijdens onze small group coaching sessies wordt er gestreefd naar het bereiken van jouw maximale potentieel. Deze trainingen worden uitgevoerd in een exclusieve setting met een beperking tot maximaal vijf deelnemers per sessie. Dit verzekert een optimale balans tussen persoonlijke aandacht en de dynamiek van een groep. Door deze aanpak word je enerzijds gemotiveerd door de inzet en energie van je mededeelnemers, terwijl anderzijds wordt gewaarborgd dat de stimulans niet te overweldigend is, zodat je focus op de training behouden blijft.

(Kick) Boks Training

Je krijgt eveneens een credit voor een kickbokssessie. Deze vorm van training is een ideale aanvulling op krachttraining, omdat het samen een uitgebalanceerde combinatie vormt die bijdraagt aan een sterk en goed geconditioneerd lichaam. Tijdens de kickbokssessies focus je als individu op het verbeteren van je stoot- en traptechnieken, waarbij gebruik wordt gemaakt van stootkussens. De training met de pads biedt meerdere voordelen; het verscherpt je reflexen, verhoogt je conditie, verfijnt je technische vaardigheden en versterkt je defensieve bekwaamheden.

Open Gym

Met deze aanbieding heb je tevens de mogelijkheid om zelfstandig te trainen bij Nevlo Coaching. Je kunt jezelf drie keer per week inroosteren voor een sessie waar je op eigen gelegenheid kunt werken. In een ontspannen sfeer kun je hier aan jouw eigen doelstellingen werken. Tijdens de drukste momenten zijn er niet meer dan +- tien cliënten tegelijk aanwezig, wat zorgt voor een kalme en exclusieve trainingsomgeving.

Voedingsbegeleiding

Onderstrepend het immense belang van voedingsbegeleiding voor het verwezenlijken van je doelen. Zonder aanpassingen in je levensstijl zal er geen tastbaar resultaat volgen. Om die reden verstrekken wij uitgebreide begeleiding op het gebied van voeding. Via de Nevlo Coaching app heb je direct toegang tot alles wat je nodig hebt om effectieve stappen te zetten. Dit houden wij gedurende de maand dat je hier bent ook goed in de gaten.

Masterclass

Deelname aan onze voedings- en training masterclass is geheel gratis en biedt jou de kans om je kennis te verdiepen. Dit zorgt ervoor dat je na het afronden van je Black Friday aanbieding zeer goed ingelicht bent. De verworven inzichten zullen een blijvende positieve impact op je leven hebben.

Persoonlijke begeleiding

Ons doel is om jou te ondersteunen bij het aannemen van een nieuwe levensstijl, in plaats van tijdelijke oplossingen. Daarom besteden wij veel aandacht aan het opbouwen van gezonde gewoonten. Als wij er niet fysiek bij kunnen zijn, staat de Nevlo Coaching app altijd voor je klaar. We doen ons uiterste best om je online en offline te begeleiden naar de best mogelijke resultaten.

Metingen

We starten met zorgvuldig bijhouden van je voortgang. Dit stelt ons in staat om te beoordelen of er aanpassingen nodig zijn in je plan, zodat je zonder hindernissen je doelen kunt verwezenlijken. Al wat van jou vereist wordt, is je inzet tonen; de rest is onze verantwoordelijkheid!

Meest Gestelde Vragen

Nee hoor, je zit helemaal nergens aan vast. Deze deal is exclusief te gebruiken van 27 november tot en met 31 december. Als onze service je bevalt en je ziet het helemaal zitten, kun je altijd nog kiezen om samen met ons een traject te starten. We pakken dan jouw doelen op en gaan samen aan de slag!

Voor slechts €99 bieden we je een pakket waarbij je toegang hebt tot een reeks activiteiten: één sessie personal training, een duo-personal training, een les kickboksen, een sessie small group coaching en drie keer per week de mogelijkheid om onze open gym te gebruiken. Dit alles kun je benutten vanaf 27 november tot en met 31 december.

Je doet een eenmalige betaling van €99, en deze speciale aanbieding is alleen beschikbaar op 24 november.

Meld je gemakkelijk aan via het inschrijfformulier bovenaan deze website. Je vindt er ook enkele knoppen die je direct naar boven navigeren. Vul simpelweg je naam, e-mailadres en telefoonnummer in. Na je inschrijving ontvang je automatisch een bevestigingsmail dat je succesvol op de VIP-lijst staat.

Er is een limiet van 50 plekken beschikbaar. Je bent vrij om zelf te bepalen hoeveel je er wilt aanschaffen, maar onthoud: als ze op zijn, zijn ze echt op.

De deal is geldig van 27 november tot en met 31 december.

Je krijgt toegang tot onze applicaties, waar een diversiteit aan trainingsplannen voor je klaarstaat. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen, regelen wij dat voor je. Bovendien helpen we je ook om je weg te vinden in de voedingsadviezen. Bij ons wordt niets aan het toeval overgelaten.

Je eerste personal training sessie plannen we in overleg via een telefoongesprek of WhatsApp-bericht. Voor de volgende sessies kun je zelf het initiatief nemen door deze te boeken via het rooster in onze app.

Tot op heden hebben we geen meldingen ontvangen dat onze app niet functioneert op mobiele telefoons. Mocht je toch technische problemen ondervinden, laat het ons dan weten. We zullen er dan samen zo snel mogelijk aan werken om het op te lossen.

Coaching is een interactief proces. Als je ergens niet tevreden over bent, laat het ons dan alsjeblieft direct weten. Zo kunnen we snel ingrijpen en ervoor zorgen dat jouw ervaring alsnog zo optimaal mogelijk wordt. 

Je vooruitgang en resultaten worden zorgvuldig vastgelegd, zowel in onze app waar alles wordt bijgehouden als door het uitvoeren van fysieke metingen en het nemen van foto’s. Op deze manier creëren we een duidelijk beeld van jouw ontwikkeling voor en na je traject bij Nevlo Coaching.

Bij Nevlo Coaching hebben we tot nu toe geen kortingen aangeboden, omdat we rotsvast overtuigd zijn van de effectiviteit van ons concept. De diensten die we nu voor €99 aanbieden, zijn normaal gesproken geprijsd op €300. Een kwaliteit van dienstverlening zoals de onze vind je nergens anders ter wereld voor deze prijs.

Nee, de samenstelling van de Black Friday-deal is vast en kan niet worden gewijzigd. De deal wordt aangeboden zoals hij is. Als er bepaalde onderdelen zijn die je niet wenst te gebruiken, dan is dat jouw keuze. Echter, deze onderdelen zijn niet inwisselbaar voor andere opties.

We zijn altijd bereikbaar, of het nu via ons WhatsApp/telefoonnummer is, op onze Facebookpagina, Instagram, via e-mail, of onze persoonlijke sociale media-accounts.

Absoluut. Wij begrijpen als geen ander dat de tijd die je in onze studio doorbrengt slechts een fractie is van je dag. Wat je buiten die uren doet, is minstens zo cruciaal. Heb je vragen? Aarzel dan niet om ze aan ons te stellen.

Ja, je kunt deze deal zo vaak kopen als je wilt, of het nu voor vrienden, familie of kennissen is.Ja. je kunt deze deal zovaak als dat jij wilt aanschaffen. Of dit nou voor vrienden, familie of kenissen zijn. Ja, je kunt deze deal zo vaak kopen als je wilt, of het nu voor vrienden, familie of kennissen is.

Je hebt de mogelijkheid om de deal te annuleren zolang je nog geen gebruik hebt gemaakt van onze diensten en wij nog geen werk voor je hebben verricht. Als we echter kunnen aantonen dat we al wel activiteiten voor je hebben ondernomen, is annulering helaas niet meer mogelijk. In dat geval kun je de deal altijd nog aan iemand anders cadeau doen.

Je kunt de deal alleen kopen op 24 november, op Black Friday zelf. Vanaf 27 november staan onze app en diensten tot je beschikking. Tijdens het Black Friday-weekend zorgen wij dat alles klaarstaat, zodat je direct op maandag 27 november kunt beginnen.

Ja, we hebben absoluut een aantal inspirerende succesverhalen. Op onze website vind je in de sectie ‘resultaten’ een selectie van wat onze klanten hebben bereikt. Omdat dit de eerste keer is dat we een korting aanbieden en een deal sluiten, heeft nog niemand de kans gehad om tijdens deze specifieke actie een succesverhaal te worden. Klik HIER voor resultaten.

Absoluut, dat is essentieel. In de eerste training beoordelen we vooral je huidige niveau zodat we daarna een persoonlijk afgestemd plan kunnen opstellen.

Ja, tijdens de eerste training nemen we de tijd om eventuele blessures en allergieën door te spreken, zodat we een programma kunnen samenstellen dat helemaal op jou is afgestemd. Bij ons krijg je geen standaardaanpak.

Contactinformatie

Adres: Ankerkade 14, 5928PL Venlo
Telefoonnummer: +31651317371
E-Mail: info@nevlocoaching.com 

Openingstijden
Maandag/Vrijdag: 07:20-21:30
Zaterdag/Zondag: 08:10-14:50

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Waarmee kunnen wij jou helpen?