fbpx

Online Coaching

Online Coaching bij Nevlo Coaching.

Online coaching is een effectieve manier om jouw fitnessdoelen te bereiken. Het biedt de mogelijkheid om vanuit je eigen huis of op een locatie naar keuze te trainen met professionele begeleiding. Bovendien is het meestal goedkoper dan personal training en meer flexibel dan trainen in een traditionele sportschool.

Met online begeleiding krijg je op maat gemaakte workouts en dieetadvies, speciaal afgestemd op jouw fitnessdoelen en levensstijl. Dankzij de persoonlijke aanpak en regelmatige feedback van de coach, kun je je sneller en efficiënter ontwikkelen dan wanneer je alleen traint.

Een ander groot voordeel van deze manier van coaching is dat het beschikbaar is voor iedereen, ongeacht hun locatie of fysieke beperkingen. Het maakt geen verschil of je in een stedelijke of landelijke omgeving woont, of of je thuis kunt trainen of niet. Met online fitness coaching kun je op elk moment en op elke plek trainen.

Bovendien is online coaching zeer gemakkelijk toegankelijk. Je hoeft niet langer uren te reizen naar de sportschool of te wachten tot een specifieke trainingssessie. Je kunt op elk moment van de dag aan de slag gaan en je trainingen inplannen wanneer het jou uitkomt.

Kortom, online coaching is een innovatieve en effectieve manier om jouw fitnessdoelen te bereiken. Of je nu op zoek bent naar gewichtsverlies, spieropbouw of een algemene gezondheidsboost, dit biedt de begeleiding en middelen die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Resultaten

Bram Aarts

40 kg afgevallen 
in 9 maanden

Farida Hannane

18 kg afgevallen
in 9 maanden

Mihail Tsvetanov

20 kg afgevallen
in 1,5 jaar

Maxime Kuijpers

15 kg afgevallen
in 6 maanden

Roel Willems

10 kg afgevallen
in 7 maanden

Peggy van Rens

10 kg afgevallen
in 4 maanden

Contactinformatie

Adres: Ankerkade 14, 5928PL Venlo
Telefoonnummer: +31651317371
E-Mail: info@nevlocoaching.com 

Openingstijden
Maandag/Vrijdag: 07:20-21:30
Zaterdag/Zondag: 08:10-14:50

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Waarmee kunnen wij jou helpen?