fbpx

(Duo) Personal Training

(Duo) Personal Training

De training bestaat uit 50 minuten intensieve oefeningen gericht op versterking, uithoudingsvermogen en functionele training. Dit zijn de drie belangrijke aspecten die je beter doen presteren bij elke fysieke uitdaging in je dagelijks leven.

Voedingsbegeleiding

Onderstrepend het immense belang van voedingsbegeleiding voor het verwezenlijken van je doelen. Zonder aanpassingen in je levensstijl zal er geen tastbaar resultaat volgen. Om die reden verstrekken wij uitgebreide begeleiding op het gebied van voeding. Via de Nevlo Coaching app heb je direct toegang tot alles wat je nodig hebt om effectieve stappen te zetten.

Persoonlijke begeleiding

Ons doel is om jou te ondersteunen bij het aannemen van een nieuwe levensstijl, in plaats van tijdelijke oplossingen. Daarom besteden wij veel aandacht aan het opbouwen van gezonde gewoonten. Als wij er niet fysiek bij kunnen zijn, staat de Nevlo Coaching app altijd voor je klaar. We doen ons uiterste best om je online en offline te begeleiden naar de best mogelijke resultaten.

Privé Locatie

Het kan een overweldigende ervaring zijn om te trainen in een drukke sportschool, vooral wanneer anderen lijken uit te blinken. Daarom verzorgen wij trainingen op een privélocatie, waarbij de volledige focus op jou gericht is. Hier kun je in een ontspannen ambiance werken aan je persoonlijke doelen. Tijdens piekuren zijn er maximaal tien cliënten aanwezig, waardoor de omgeving rustig en exclusief blijft.

(Kick) Boks Training

Dit is een trainingsstijl die uitstekend te combineren is met krachttraining en de perfecte synergie vormt voor een gebalanceerd, sterk en fit lichaam. Bij deze vorm van kickboksen werk je individueel aan het verfijnen van je stoot- en traptechnieken met behulp van stootkussens (pads). Bokstraining biedt diverse voordelen, zoals het aanscherpen van je reflexen, vergroten van je uithoudingsvermogen, verbeteren van je techniek en het ontwikkelen van verdedigingsvaardigheden.

Metingen

We starten met zorgvuldig bijhouden van je voortgang. Dit stelt ons in staat om te beoordelen of er aanpassingen nodig zijn in je plan, zodat je zonder hindernissen je doelen kunt verwezenlijken. Al wat van jou vereist wordt, is je inzet tonen; de rest is onze verantwoordelijkheid!

Airco

Binnen onze studio bevinden zich 3 ruime airconditioning units die zorgen voor een comfortabele en constante temperatuur, ideaal voor een prettige trainingservaring.

Seminars en Workshops

Deelname aan voedings- en trainingsseminars en -workshops is kosteloos en stelt je in staat je kennis bij te spijkeren. Dit waarborgt dat je na afronding van je traject uitstekend geïnformeerd bent. De opgedane kennis zal je levenslang ten goede komen.

Resultaten
& Ervaringen

Bram Aarts

40 kg afgevallen 
in 9 maanden

Farida Hannane

18 kg afgevallen
in 9 maanden

Mihail Tsvetanov

20 kg afgevallen
in 1,5 jaar

Maxime Kuijpers

15 kg afgevallen
in 6 maanden

Roel Willems

10 kg afgevallen
in 7 maanden

Peggy van Rens

10 kg afgevallen
in 4 maanden

Puck

Marc Stappers

Kubra

Ralph de Graaf

Fred Deenen

Karin Janssen

Tarieven voor (Duo) Personal Training

Begin jouw lichaamstransformatie vanaf slechts €17,50 en behaal geweldige resultaten.

Contactinformatie

Adres: Ankerkade 14, 5928PL Venlo
Telefoonnummer: +31651317371
E-Mail: info@nevlocoaching.com 

Openingstijden
Maandag/Vrijdag: 07:20-21:30
Zaterdag/Zondag: 08:10-14:50

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Waarmee kunnen wij jou helpen?