fbpx

Over Ons

Wie is Nevlo Coaching?

In 2020 hebben wij met volle overtuiging het avontuur van Nevlo Coaching gestart. Ons team bestaat uit individuen afkomstig uit diverse culturen, een rijke mix van achtergronden die we gebruiken als een bron van kracht. Met een gedeelde visie zijn we vastbesloten om de diverse culturen van Venlo te verenigen door middel van sport, een universele taal die verbind.

Als een toegewijde dienstverlener in de gezondheidsbranche, reiken we naar de harten van mensen en hun welzijn. Onze reis omvat meerdere facetten: personal training, begeleiding op afstand, het versterken van het welzijn van ondernemers, het begeleiden van studenten in verantwoord studeren en het verzorgen van inspirerende seminars over lifestyle en nog veel meer.

Onze missie gaat verder dan slechts dienstverlening. Wij geloven in het potentieel om levens te transformeren. Met elke interactie, elk programma en elke training streven we ernaar om het beste in mensen naar boven te brengen. We zien hen opbloeien en evolueren tot de meest stralende versie van zichzelf, een proces dat ons keer op keer inspireert.

In de moderne wereld, waar verbinding vaak digitaal plaatsvindt, omarmen we de kracht van sociale media. Actief en betrokken, gebruiken we deze platforms als een middel om onze boodschap te verspreiden en zo veel mogelijk mensen te bereiken. Onze inzet is gedreven door het verlangen om zelfontwikkeling toegankelijk te maken voor iedereen. We geloven dat mentale en fysieke vooruitgang hand in hand gaan, en daarom spannen we ons in om kansen te creëren voor groei en vooruitgang, voor elk individu dat bereid is zijn reis van transformatie te omarmen.

Zo gaan we voort, jaar na jaar, met passie en vastberadenheid. Onze reis begon in 2020, maar onze impact reikt verder in de toekomst, als een voortdurende bron van inspiratie, groei en verbinding in Venlo en daarbuiten.

Waar staat Nevlo Coaching voor?​

Bij Nevlo Coaching draait alles om het vinden van balans, een essentiële harmonie voor ieder individu. Aangezien geen twee levens identiek zijn, hebben we onze programma’s op maat ontworpen voor elk uniek persoon, begrijpend dat individualiteit de kern vormt.

Binnen onze overtuigingen staat het bereiken van resultaten op de lange termijn centraal. We zijn ervan overtuigd dat genieten van het leven, inclusief gezellige momenten met een drankje en een hapje, nog steeds binnen handbereik moet liggen. We geloven sterk in het idee dat vooruitgang en ontwikkeling een plezierige reis kunnen zijn; immers, verandering omarmen is een uitdaging.

Ons geloof in duurzaamheid betekent dat we niet kiezen voor snelle oplossingen of kortetermijnoplossingen. Hoewel ze mogelijk effectief kunnen zijn, erkennen we dat ze niet voor iedereen geschikt zijn. In plaats daarvan omarmen we de idee dat groei een geleidelijk proces is dat aandacht, inzet en toewijding vereist.

Als coaches leven we deze principes. Onze gedrevenheid is niet alleen een professionele eigenschap, maar een levenswijze die gebaseerd is op onze kernwaarden. Mochten wij persoonlijke doelen hebben gesteld, gaat onze motivatie in overdrive en laten we ons door niets weerhouden.

Zo vormen onze overtuigingen en waarden de leidende principes van Nevlo Coaching. Balans als kern, maatwerk als aanpak, langetermijnresultaten als doel en plezierige progressie als drijvende kracht. Dit is ons kompas in de wereld van welzijn en zelfverbetering, een reis die we met elke persoonlijke ontwikkeling stap en met elk positief verschil in balans voortzetten.

Even Voorstellen

Contactinformatie

Adres: Ankerkade 14, 5928PL Venlo
Telefoonnummer: +31651317371
E-Mail: info@nevlocoaching.com 

Openingstijden
Maandag/Vrijdag: 07:20-21:30
Zaterdag/Zondag: 08:10-14:50

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Waarmee kunnen wij jou helpen?