fbpx

Seminars & Workshops

Seminars & Workshops in Venlo

Benieuwd naar boeiende leermogelijkheden op het gebied van gezondheid, fitness en persoonlijke ontwikkeling? Nevlo Coaching biedt verrijkende seminars en workshops die je niet wilt missen. Onze deskundige trainers delen waardevolle inzichten en praktische strategieën om je te helpen je doelen te bereiken en een evenwichtig leven te leiden. Doe mee met onze leerzame evenementen en investeer in je groei met Nevlo Coaching!

Seminar Basis Voeding

Tijdens deze seminar duiken we diep in voeding in de sportcontext. We bespreken essentiële onderwerpen zoals calorieën tellen en wat macronutriënten zijn.

We focussen op voeding voor sportprestaties en welzijn, en leggen niet alleen uit hoe je calorieën telt, maar ook waarom het relevant is voor je fitnessdoelen. We bekijken grondig macronutriënten zoals koolhydraten, eiwitten en vetten en hun impact op je lichaam en prestaties.

Deze seminar biedt niet alleen theorie, maar praktische inzichten en hulpmiddelen om slimme voedingskeuzes te maken die passen bij je sportieve activiteiten en gezondheidsdoelen. Of je nu een atleet bent of gewoon je voeding wilt verbeteren, deze sessie legt een sterke basis voor sportgerelateerde voeding.

Zaterdag 30 September 2023
Ankerkade 14, 5928PL
15:00 tot 17:00

Seminar Basis Training

In deze seminar gaan we flink de diepte in als het om de basis van training gaat. We gaan de belangrijkste principes onderzoeken die aan de basis liggen van een effectieve lichaamsbeweging.

Tijdens deze sessie nemen we de tijd om uitgebreid in te gaan op de fundamentele principes die een succesvol trainingsprogramma kenmerken. We gaan dieper in op onderwerpen zoals trainingsintensiteit, geleidelijke toename van de belasting, herstel en planning. Wanneer je deelneemt aan deze seminar, zul je niet alleen een beter begrip krijgen van de theoretische aspecten van training, maar krijg je ook praktische strategieën aangereikt om je eigen trainingsroutine te verbeteren en je fitnessdoelen te bereiken.

Zaterdag 14 Oktober 2023
Ankerkade 14, 5928PL
15:00 tot 17:00

Seminar Hormonen

Deze seminar is specifiek gewijd aan het bespreken van de complexe wereld van hormonen, zowel bij mannen als vrouwen, en benadrukt het cruciale belang van het handhaven van een evenwicht in deze hormonale systemen.

Zaterdag 28 Oktober 2023
Ankerkade 14, 5928PL
15:00 tot 17:00

Seminar Stress Management & Herstel

Tijdens deze seminar ontdek je de cruciale rol van stressmanagement en herstel voor zowel fysieke vooruitgang in de sportschool als voor het bevorderen van een gezonde mentale gesteldheid. We duiken diep in de verwevenheid van deze twee essentiële aspecten van welzijn en prestatie.

Zaterdag 11 November 2023
Ankerkade 14, 5928PL
15:00 tot 17:00

Seminar Bodybuilding

Deze seminar biedt een uitgebreid inzicht in alle aspecten die een rol spelen bij de voorbereiding op een bodybuildingwedstrijd. Het programma omvat niet alleen de fysieke componenten, zoals het opbouwen van spierkracht en het optimaliseren van je lichaamsbouw, maar legt ook de nadruk op het mentale aspect van deze uitdagende reis. We gaan diep in op zowel de positieve als de uitdagende kanten van de psychologische aspecten die betrokken zijn bij bodybuildingwedstrijden.

Zaterdag 25 November 2023
Ankerkade 14, 5928PL
15:00 tot 17:00

Seminar Feestdagen

Tijdens de feestdagen vieren we, eten we overvloedig en ontspannen we graag. Maar dit kan leiden tot bezorgdheid over het behoud van onze gezondheid, fitheid en persoonlijke doelen. Hoe kunnen we de feestdagen optimaal benutten en genieten zonder onze voortgang te schaden?

Zaterdag 2 December 2023
Ankerkade 14, 5928PL
15:00 tot 17:00

Seminar Goede Voornemens

Iedereen heeft wel eens goede voornemens, toch? Die dingen waarvan we denken: “Dit jaar ga ik het echt anders doen!” Maar ja, je kent het wel, het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Dus, hoe zorgen we ervoor dat we niet eindigen met alleen maar mooie praatjes, maar daadwerkelijk resultaat boeken?

Zaterdag 16 December 2023
Ankerkade 14, 5928PL
15:00 tot 17:00

Contactinformatie

Adres: Ankerkade 14, 5928PL Venlo
Telefoonnummer: +31651317371
E-Mail: info@nevlocoaching.com 

Openingstijden
Maandag/Vrijdag: 07:20-21:30
Zaterdag/Zondag: 08:10-14:50

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Waarmee kunnen wij jou helpen?